Kolem peněz se točí celý svět

Finance

Ani vy nemáte peníze a potřebujete je rychle sehnat? Netroufáte si do banky nebo víte, že vás odmítnou a tak rovnou hledáte alternativu?

Chcete výhodné podmínky úvěru?

mince na grafu.jpg

Tak tady jsou!

Nic neslibujeme, ale dáváme vám k dispozici pouze fakta. Americká hypotéka bez registru, to jsou velmi výhodné podmínky pro naše klienty.

a) Financování do hodnoty 70% z nemovitosti.

b) Splatnost až 30 let.

c) Možná tolerance záznamů v bankovních i nebankovních registrech.

d) Pro podnikatele zde máme také připravený program – je možné nižší daňové přiznání.

e) Zajistíme nízkou splátku, podobnou té, kterou znáte z bankovních institucí.

f) Žádné poplatky předem.

g) Expresní schválení a jednoduché vyřízení!

h) Chcete ještě něco navíc? V tom případě vám zajistíme individuální jednání a dlouhodobou spolupráci.
peníze v kapse.jpg

Nebojíme se ukázat fakta!

V dnešní době si běžně lidé ani neuvědomují, jak je složité získat hypotéku či jinou půjčku. V bankách vás velice často odmítnou, právě kvůli nízkým příjmům nebo z toho důvodu, že máte záznamy v seznamech dlužníků. Jakmile jste však v nějaké podobné situaci a potřebujete peníze rychle, pak zjistíte, že to není tak jednoduché, jak se na první pohled může zdát, a že jakmile vás jednou odmítne nějaká banka, že vás budou odmítat všechny, takže nezbývá nic jiného než hledat alternativu. Naštěstí je zde nebankovní sektor, který má daleko mírnější pravidla, a proto vyhoví i v případě, že jste opravdu ve složité finanční situaci. Nevadí záznamy, ani nízké příjmy, v případě podnikatelů jsme schopni tolerovat také nízké daňové přiznání.

Ø Ukazujeme pouze fakta. Neslibujeme zázraky. Vše závisí na individuálním jednání. Budeme se vašim případem zabývat od samého začátku a hned vám vystavíme návrh smlouvy.

Ø Úrokovou sazbu jsme schopni zajistit od 4% p.a. pro klienty, kteří nemají záznam nebo mají pouze nějaký malý. Pro ostatní je zde také velice přívětivá sazba od 7% p.a.